A székesfehérvári Jobbanvagyok! Klub jelenleg egy klubhelyiséggel, és 3 szakemberrel működik. Az igénybe vehető szolgáltatásaink a következők:

Tapasztalt munkatársunk mozgásszervi problémákon segít több évtized alatt kialakított tapasztalatával. Csonttörések vagy komoly sérülések utáni rehabilitáció esetén is számíthatsz rá. Bátran gyere akkor is, ha a hagyományos módszerek már hónapok óta nem vezettek eredményre - néha csak a megfelelő módszer hiányzik. 

Többféle műszeres állapot felméréssel állunk rendelkezésre, a magneto-terápiás eszközöktől a meridián diagnosztikán alapuló készülékekig.

A mérések nagy biztonsággal mutatják meg, hogy mely területeken áll fenn egyensúlyzavar.

Ajánlott az információs állapot felmérés akár évente többször is, ennek révén tudjuk elkerülni vagy információs terápiával megközelíteni a testünkben jelentkező ún. pszicho-szomatikus tüneteket (betegségek, problémák)

A mozgásszegény életmód következtében a sejteket éltető testnedvek, elsősorban a nyirokfolyadék, pang vagy megreked. Ez a bőrfelületen látható elváltozásokat hoz létre, de a mélyebb rétegekben is negatívan hat, csak az kevésbé látható.

A hatékony nyirokmasszázs csodákra képes, kívül belül megfiatalítja a szervezetet. Érdemes egy próbát tenni nálunk akkor is, ha korábban esetleg kellemetlen tapasztalatot szerzett, mert ez a dolog működik - ha jól csináljuk.

­