Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-20-2615127

Hallottál már róla? A Torda csoki rendszeres fogyasztása esetén az emberi szervezetre kimagaslóan pozitív élettani hatásokat gyakorol. Ez a jó ízű élelmiszer valójában VILÁGSZENZÁCIÓ.

A Torda szelet egy forradalmian új, magyar fejlesztésű élelmiszer, amelyell leküzdhetők a civilizációs ártalmak!

tordaAz ún. civilizációs ártalmak (rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) főként azért alakulnak ki, mert a kimerült termőföldekből ( következésképp a táplálékainkból ) szinte teljesen eltűntek a mikroelemek. Ezek hiánya miatt az emberi szervezet sejtjei krónikus energiahiányos állapotba kerülnek. A Torda csoki ennek a hiány-tünetnek a megszűnését segíti elő, és amúgy igen finom is, jótékony hatásai mllett.

A Torda szelet az egész világon érdeklődésre tarthat számot, fantasztikusan pozitív élettani hatásai, valamint a sebgyógyulást is felgyorsító, vagyis a kórházi ápolás idejét lerövidítő - így a társadalombiztosítási költségeket is jelentősen csökkentő - hatása miatt.

A TORDA SZELET HATÁSMECHANIZMUSA

A Torda szeletet Kucsora István úr Szent-Györgyi Albert egykori kutatásainak értelmezésével és továbbvitelével, több mint 20 évnyi kutató- és fejlesztőmunka eredményeként alkotta meg.

 

Torda szelet

Gyógyulás tüdőrákból

Minden betegnek ajánlom

­