Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-70-9495818

Abetegségekkel és a gyógyítással foglalkozó szakemberek többsége ma már egyetért abban, hogy a betegségeink jelentős része lelki eredetű (pszichoszomatikus), azaz valamilyen stressz, trauma vagy konfliktus helyzet hatására alakulnak ki. 

Az emberi test egy energetikai-infiormációs mezőbe van beágyazva. A problémák valójában ennek a mezőnek a zavaraii, torzulásai, amelyek a fizikai testben betegség formájában jelennek meg. Ez a XXI. században újra felfedezett terápia külső információkkal (szabályozott rezgésekkel) állítja helyre a diszharmónikus állapotot, a szervezet önszabályozó rendszerének harmonizálásával.

mksaAz egyik legrégebbi ilyen ismertterápia a Bach-féle virágterápia, de számtalan kevésbé ismert módszer is létezik. A felfedezők egy része saját külön, számítógépes berendezést használ, és saját fejlesztésű cseppeket, vagy kezelt folyadékot. . 
Életútunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat a problémás élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk. Ezek lehetnek gyász, munkahelyi, anyagi, párkapcsolati vagy más veszteség féltékenység, bukás, siker, önértékelési zavarok, viszály, elfojtás, megrekedés, félelem, irigység, pánik, depresszió stb.

Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotot. Az információs terápia hatékony segítség pl. allergia, félelem, szorongás, daganatos betegségek, pánikbetegség, szenvedélybetegség, depresszió, párkapcsolati problémák, munkahelyi és kapcsolati nehézségek lelki okainak megszüntetésében.

Az információs terápia harmóniába hozza a lelki tényezőket, és pozitívan befolyásolja a kapcsolatrendszert, a munkahelyi teljesítményt, a baráti és rokoni kapcsolatokat, az energiaszintet, a teljesítőképességet, ezeken keresztül pedig az anyagi helyzetet is. Segítségével a testi és lelki harmónián túl egyensúlyba kerülünk a fizikai szinttel is.

Az információs terápia optimális szintre emeli az életenergiákat, erősíti az immunrendszert, felszabadítja az eddig elfojtott regeneráló és öngyógyító rendszereket. Ezáltal életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá és a szó legteljesebb értelmében gazdagabbá válik.

­