Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-70-9495818

A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a Ceragem akupresszúrát a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravörös hővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. 

Ceragem Massager Bed 3A Ceragem ággyal történő automatikus masszázs hatásai

A közérzetjavító Ceragem ágyat húsz éve használják Koreában, Magyarországon is kb. 8-10 éve. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javítja a vér keringését. Javítja a felszívódást, ezáltal a tápanyagok eljutnak a rendeltetésük helyére.Egy gomb megnyomásával máris élvezhet egy fenséges masszázst. A 40 perces program elkalauzol a technológiával felszerelt Ceragem-akupresszúra és a testmelegítő masszázs fantasztikus világába.

A belső projector végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz szokás és a rossz tartás okozta hátfájdalmakat. A Ceragem akupresszúra ellazítja és masszírozza az izmokat, a moxázás közvetlenül melegíti a testet, fokozza a vérkeringést és enyhíti az izomfeszültségeket.

Az Epoxy Karbonlap infravörös hőt generál, amely az emberi test számára több jó hatással bír. Ennek eredményeként fokozza a Csi és a vér keringését, és egyben kellemes, mély relaxáló és fiatalító érzést biztosít.

A sugárzó infravörös hő hasznosságát kutatások igazolják; fokozza a vérkeringést az egész testben, s így egészséget teljes mértékben javítja. A belső, a külső projektorok és az epoxy karbonlap (a fő- és a kiegészítő matracba beépített fűtőelem) megfelelő szintű sugárzó infravörös hőt biztosít. A mi külső projektoraink infravörös hőt sugároznak és a test minden részéhez megfelelően igazodnak. Az epoxy karbonlapok a fő- és kiegészítő matracban találhatóak és szintén infravörös hőt sugároznak, amely jó hatással van a testre és végtagokra. Az infravörös hő hatásai: értágulás, salakanyag kibocsátás serkentése, gyors sebgyógyulás, szépségápolás, a stressz csökkentése.

A Ceragem ággyal az okot kezeljük, nem a tünetet

A közérzetjavító Ceragem ágy kiváló eredménnyel javítja a legkülönbőzőbb betegségeket.Az eddigi tapasztalatok alapján, a következő kórcsoportokba sorolható betegségek kezelésében segített a Ceragem ágy: Gerinc problémák, allergia, asztma, migrén, bőrbetegségek, a gyomor és a bélrendszer, cukorbetegség, csontrendszeri betegségek, daganatos megbetegedések, fog-, és szájbetegségek, fül-, orr-, gége betegségei, a hormonrendszer és a pajzsmirigy rendellenességei, idegrendszeri betegségek, máj-, és epe betegségek, mozgásszervi betegségek, urológiai problémák, nemi szervek betegségei, a szem betegségei, szenvedély betegségek, szív-, és érrendszeri problémák, a vese betegségei, meddőség, gerincbántalmak, reumatikus problémák.

­