Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-70-9495818

A Lézerterápiás akupunktúrás toll egy high tech elelektronikai termék, mely a kínai gyógyászat meridián elméletével és az alacsony frekvenciájú impulzus és a lézeres kezelés elméletével összhangban lett kifejlesztve. 

lagyleserA készülék automatikusan felismeri és kezeli az akupunktúrás pontokat, aktiválhatja a sejteket és javíthatja a vérkeringést. AlLézerterápiás akupunktúrás tollat akár minden nap használhatja.

Jellemzők

Az elektromos impulzus és az akupunktúrás fej használata a hagyományos kínai akupunktúrás módszer helyett sokkal könyebb és egyszerűbb.

A készülék 850 nm hosszúságú lézerhullámot használ a biológiai lézersugárzás hatékonyságának eléréséhez. Könnyen kezelhető, hordozható, és egyedi, modern megjelenése van.

Működési elv

A kezelés alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokkal történik.

Az alacsony frekvenciájú impulzusok serkentik az izom idegsejtjeit, serkentik az izom-összehúzódást és elernyedést. Ez lehetővé teszi a meggyengült szövet fokozott véráramlását, aminek köszönhetően megnövekszik a fehérje és tápanyag ellátás, ezáltal a fájdalom enyhülhet.

Masszázsterápia

A kínai gyógymód és a modern mikro-elektromos technológia ötvözése, hogy személyre szabott masszázsban részesüljön minden felhasználó. A készülékhez két fém masszázsfej tartozik, egy gömb alakú és egy kupola alakú.

Biológiai lézer

A 650nm hullámosszú, két lézerfej által generált energia biológiai hatással bír, javíthatja a vér minőségét, a véráramlást és az anyagcserét.

Műszaki paraméterek

Energia ellátás     Impulzus frekvenciája
Cr2 200mAh.3.0V újratölthető akku     1~300Hz
Nyitott áramkör, az elektromos impulzus kimeneti feszültsége     Maximális kimeneti amplitúdó
0~360v     500? a napätie 3.0V
Lézer hullámhossza     Teljesítmény     Töltő - bemenet     Töltő - kimenet
650nm, 850nm     5mw     110v~240v:50Hz     3.0v; 200mAh

Tartozékok

Gömb alakú fej: az egész testfelületen alkalmazható,
Kupola alakú fej: arcápolásra használható,
Orrüregbe helyezhető tartozék: javíthatja a vérkeringést és az anyagcserét.

­