Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-70-9495818

Az Ortholumm gyógyászati fényterápiás eszköz a fotobiomoduláció révén a sejtműködés folyamatainak szabályozásában vesz részt, fény segítségével, pontosan meg-határozott és rendszerezett fénysugár adagokkal. 

Ortholumm 1A készülék állványra rögzített és kézi változatban egyaránt alkalmazható. Alkalmazásának hatására a besugárzott területen javul a vérkeringés, a sejtek anyagcseréje és energiaellátása, továbbá gyógy- és regenerációs hatás lép fel a szövetekben. A fényterápiás készülék egyaránt alkalmazható önálló vagy kiegészítő kezelésként.

A fényterápiás készülék nem helyettesítheti az egészséges életmódot és a sérülések ill. a betegségek gyógykezelését, de bizonyítottan kedvező hatású.

A fénykezelés növeli a vörös vérsejtek ozmózisos rezisztenciáját és gátolja a hemolízist. Pozitvan befolyásolja az idegrendszer és a hajszálerek, valamint az izom és kötőszövet fejlődését. Csökkenti a gyulladásokat, támogatja a szövetek megújulását. serkenti a helyi vérkeringést és segíti a nyirokrendszer működését

Alkalmazási területek

Mozgásszervi sérülések és betegségek, reumaalapú betegségek, ízületi gyulladások;

Baleseti sérülések, idült degeneratív állapotok, sportsérülések, ízületek, szallagok, ínek, izmok, csontok és porcok sérülése és gyulladása;

Bőrbetegségek és bőrelváltozások, bőrfiatalítás celllulit csökkentés;

Fekélyek, sebek, hólyagok és a herpesz gyorsabb begyógyulása a szájüregben,  ínygyulladás csökkentése;

A kozmetikai célú alkalmazás, a bőr fénnyel történő fiatalítása új és izgalmas alkalmazási terület!

        

­