Szeretnéd megnézni, kipróbálni? Semmi akadálya! Egyeztessünk időpontot: +36-20-2615127

Tudtad, hogy sok kellemetlen hétköznapi gond, probléma hatékonyan kezelhető és elmúlasztható korszerű eszközökkel? A megfizethető lézer- , masszázs- , oxygén- és magnetoterápiás berendezések révén Te is sokat tudsz tenni az egészségedért, akár otthonodban. Az eszközök megtekinthetők és kipróbálhatók klubhelyiségünkben!

Hallottál már róla? A Torda csoki rendszeres fogyasztása esetén az emberi szervezetre kimagaslóan pozitív élettani hatásokat gyakorol. Ez a jó ízű élelmiszer valójában VILÁGSZENZÁCIÓ.

Abetegségekkel és a gyógyítással foglalkozó szakemberek többsége ma már egyetért abban, hogy a betegségeink jelentős része lelki eredetű (pszichoszomatikus), azaz valamilyen stressz, trauma vagy konfliktus helyzet hatására alakulnak ki. 

Az Ioneer termékcsalád egyik leghatékonyabb tagja a derékalj. Nagy felületen jelentős mennyiségű sugárzást, energiát képes átadni a sejteknek, növelve ezzel az ásványkombináció élettani hatását az emberi sejtekre.

A csukló, térd, könyök és derékpánt terápiás ruhadarabok közös jellemzője, hogy felületükre ásványi anyagok keveréke van rögzítve olyan módon, hogy a ruha viselőjét ez nem zavarja, ugyanakkor a kőzetből kisugárzó energiák jótékonyan hatnak az élő sejtekre.

Cryxon® kristálylámpa egy digitálisan vezérelt, "három az egyben" terápiás készülék, mely ötvözi a kristály-, a szín- és a fényterápia jótékony hatásait. Ez az egyedülálló készülék kiváló természetgyógyászok és mérnök  több éves fejlesztői munkájának az eredménye.

A Lézerterápiás akupunktúrás toll egy high tech elelektronikai termék, mely a kínai gyógyászat meridián elméletével és az alacsony frekvenciájú impulzus és a lézeres kezelés elméletével összhangban lett kifejlesztve. 

­