A Jobbanvagyok! Klubban a hét különböző napjain más és más szolgáltatások vehetők igénybe. A klubszolgátatások bárki számára elérhetőek, nem feltétel a klubtagság, amely tekinthető egy törzsvendég státusznak. A klubtagoknak sokféle kedvezmény jár, nem csak a szolgáltatásokból, hanem a közérzetjavító megoldásokból is.

Klubunk szolgáltatásai két csoportra oszthatók

physio2

1) Közvetlen humán szolgáltatások, mint pl. a masszázs vagy a mozgásszervi problémák kezelése, vagy az egészségügyi állapot felmérés. A szolgáltatások igénybe vételéhez időpont egyeztetés szükséges.

A szolgáltatásaink helyszíne a klubhelyiség, amely mozgáskorlátozott látogatók számára is könnyen megközelíthető. Egyes napokon más-más szolgáltatások érhetők el. 

A programok beosztása és az árlista itt olvasható

Időpont foglalás telefonos vagy személyes egyeztetés révén történhet, vagy a Kapcsolat menüben.

Ion lepedo 2) Országos központunk szolgáltatásai révén korszerű, hasznos közérzetjavító eszközöket, berendezéseket és készítményeket tudunk  biztosítani.

Ide tartoznak az olyan, kevéssé ismert vagy ma még ritkán alkalmazott megoldások, mint az ásványi anyagok emberi szervezetre gyakorolt hatását felhasználó Ioneer készítmények, a fény gyógyító hatását alkalmazó lézerterápiás megoldások, a reflex zónák ingerlésén alapuló masszázs eszközök - köztük a már ismert Ceragym ággyal - vagy az egyszerű, ám annál hatásosabb oxigén terápiás berendezések.

Klubhálózatunk országos központja biztosítja, hogy ezeket a megoldásokat bárki az otthonában élvezhesse, és házilag, magán alkalmazza a megfelelő kezelést. 

A klub tagjai számos előnyt élveznek. A klub minden szolgáltatásából kedvezmény jár számukra. Az eszközök, berendezések, készítmények beszerzés esetén számos kedvező konstrukció közül választhatnak. Végül, van egy jól kidolgozott ajánlói rendszer, amely anyagi ösztönzést és komoly megtakarítást biztosít.

­