Külföldi kedvenceim

Súlycsökkentő snapkonyha. Napkonyha étrendek

Gungl Mónika vagyok, pszichológiai terapeuta, coach, nyersvegán életmódtanácsadó, a Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola alapítója.

  1. В посланиях все это повторялось не .
  2. Fogyókújobbanvagyok.hu - Hibás link jelzése
  3. Дружелюбной, веселой, полной энергии и уверенности в .
  4. InternetTudakozó
  5. Они предлагают свои произведения обитателям Изумрудного города, у которых есть лишние деньги, - ответила Синий Доктор.
  6. Napkonyha: 30 napos nyers tisztító kúra miből áll?
  7. Erősítsd az immunrendszeredet zöldlével! Így készítsd el: - Napkonyha Nyersvegán Életmódiskola

Küldetésem megmutatni, hogy soha nem későn változtatni. Jómagam 50 éves korom után váltottam a nyersvegán életmódra, lélektani tanulmányaimból és saját tapasztalataimból pedig tudom, hogy az egészséghez és a boldogsághoz a test és a lélek egyensúlyára van szükség.

Termék (abc)

Ügyfeleimnek segítek a zökkenőmentes életmódváltásban tanácsadóként, rendszeres utánkövetéssel coachként és  sok-sok nyersvegán recepttel, ötlettel az étrendjük megváltoztatásában is.

Két felnőtt fiam és súlycsökkentő snapkonyha unokám van. Már gyerekkoromban érdekelt a természet, a kertészkedés és a főzés, tíz évesen már rutinosan súlycsökkentő snapkonyha és főztem. Mivel mindig sokat sportoltam, soha nem volt gondom az alakommal. Végigcsináltam egy olyan böjtöt is, melynek során 40 napig csak vizet ittam.

Pszichológiát, transzperszonális és integrálpszichológiát tanultam Olaszországban és Franciaországban, majd pedig Magyarországon egy praxisban coachként és pszichológusként dolgoztam. Munkám során ismertem fel, hogy a betegségeknek gyakran nem csak testi, hanem lélektani és életmódbeli okai is vannak.

Aki vércsoportjának megfelelően étkezik, megfelelő állapotban tarthatja immunrendszerét, számos betegséget megelőzve ezzel. A mi tapasztalataink is figyelemre méltóak a vércsoport diéta terén, testsúly és egyéb egészségügyi problémák során nyújtott segítséget megrendelőinknek. Az étrend úgy van összeállítva, hogy maximálisan megfeleljen a candida elleni diéta követelményeinek. Korunk gyakori betegsége a candidiasis, amely a bél mikroorganizmusainak egészséges egyensúlyának felbomlásával hozható kapcsolatba.

Felismertem azt is, hogy a természettől elszakadt táplálkozásnak hatása van a lélekre is hiperaktivitás, depresszió, agresszivitás, energiahiány stb. Pszichológiai tanulmányaim után Erdélyben egy természetgyyógyász praxisban természetgyyógyászati, súlycsökkentő snapkonyha és böjtmódszereket tanultam.

Sütő Mónika írta Mivel azt írtad, hogy most nem léböjtölni szeretnél én egy könnyebb étkezési módot javasolok amivel biztos, hogy fogysz ill. Szerintem, ha csak zöldséget ennél az unalmas lenne, hisz 1 hónapig is csinálni szeretnéd. Azt tanácsolom, hogy a reggelid legyen valami gyümölcs alapú.

Ez az életmód az egész életemet megváltoztatta. Megtanultam a csíráztatást, búzafüvet termesztettem, kekszeket szárítottam és sokkal energikusabbnak éreztem magam, mint valaha!

Egy év elteltével visszatértem a vegán étrendre és már rövid idő múltán jelentkeztek a korábbi egészségügyi problémáim vérnyomásemelkedés, bőr-és hormonproblémák, korpás haj, hajhullás, kevesebb energia. Ehhez meg kellett változtatnom változtatnom a bennem lévő téves meggyőződéseket: gyermekkoromban rendszeresen ettem a kertben termesztett gyümölcsöt. Napi több kilogrammot el tudtam fogyasztani, amíg tele nem lettem.

Napkonyha étrendek

Mindig azt mondták, hogy napi legalább egyszer főtt ételt kell fogyasztani, így egészséges. Akkoriban nem értettem, miért. Gyakran azt is mondták nekem, hogy bizonyos ételeket kenyérrel kell enni, különben hasfájást kapok. Súlycsökkentő snapkonyha legnehezebb talán ezektől a régi gyermekkoromban belém nevelt hiedelmektől való megszabadulás és a kenyér elhagyása volt.

Évek óta tartok workshopokat és kurzusokat a nyersvegán életmódról, valamint ételkészítő kurzusokat, amikkel egy egészségesebb életérzést és tudást adok a hozzám fordulóknak.

Erősítsd az immunrendszeredet zöldlével! Így készítsd el:

Mára már tudom, hogy ahhoz, hogy lelkileg teljesek és egészségesek legyünk, egészségesen is kell táplálkoznunk. Sokan kérdezik tőlem, miért választottam új lakóhelyemül ezt az országot.

15 PERCES ZSÍRÉGETŐ EDZÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

A súlycsökkentő snapkonyha egyszerű: a családom innen származott, nagyszüleimet dunai svábként a 2. Itt tovább folytattam praxisomat mint pszichológiai tanácsadó, coach és nyersvegán életmódtanácsadó. Szolgáltatásaim nem csak a német, hanem a magyar közönség számára is elérhetőek.