Amit a csókról sosem tudtál – meghökkentő tények

Fogyhatsz csókolózva, A leghosszabb csók világrekordja. A világ leghosszabb csókja. Csókolj és fogyj

Technológiák A csók talán az egyik legfényesebb és legszebb kifejezése az érzéseknek!

fogyhatsz csókolózva arginin fogyás vélemények

Boldogabbá, szebbé és még egészségesebbé tesznek minket! Amikor megcsókolod kedvesedet, a gyengédség befogja a test minden sejtjét Egyszerűen lehetetlen elszakadni a kívánt ajkaktól!

Derítsük ki, mennyi ideig tartottak a világ leghosszabb csókjai, miért okozott sok pletykát és negatív kritikát a es rekord, és természetesen kinek a csókja szerepelt ban a Guinness-rekordok könyvében!

3 ok, ha nem fogysz hasból, pedig te mindent megtettél

A világ leghosszabb csókjainak története a távoli es évekig nyúlik vissza. Ekkor rekordot döntött egy szenvedélyes chicagói pár: 17 napig, 10 óráig és 30 percig csókolóztak! A párnak óránként rövid ötperces szüneteket engedtek tartani - vagyis csak körülbelül 2 órájuk volt naponta pihenni, enni és aludni!

Amikor megdőlt a rekord, amely természetesen a Guinness-rekordok könyvébe esett, a házaspárt "kimerültség" diagnózissal vezették be a kórházba.

Később sajnos semmit sem értek. A verseny szervezői úgy döntöttek, hogy kissé megváltoztatják a résztvevők feltételeit - és már ban a párok folyamatosan csókolóztak, ennek megfelelően kevesebb időt!

Akkor a győztesek az amerikaiak Mark és Roberta Griswald lettek, akik szenvedélyes csókban olvadtak össze akár 29 órán keresztül! Dicsőségük azonban nem tartott fogyhatsz csókolózva Már ben új rekordot döntöttek Izraelben - Carmit Subera és Dror Orpaz 30 órán keresztül 45 percig fogyhatsz csókolózva csókolóztak.

Kis különbséggel 15 perc ben a világ leghosszabb csókja egy New Jersey-i fiatal pár volt - Louise Fogyhatsz csókolózva és Rich Langley.

fogyhatsz csókolózva tianshi fogyókúrás tea mellékhatások

Ez a rekord ig tartott, amikor február án egy olasz pár "megverte" - 31 óra, 18 perc és 33 másodpercig tartott a szerelmesek csókja. Rekordjukat csak ben döntötte meg néhány thaiföldi, akik 50 órán keresztül fogyhatsz csókolózva egymás ajkait. Az 50 órán, 20 percen és 1 másodpercen át tartó csókot nemcsak a világ leghosszabbjának, hanem a legvitatottabbnak is elismerték.

 • Mikor kell fogyni a t3
 • Amit a csókról sosem tudtál – meghökkentő tények | nlc
 • Hogyan lehet fogyni 260 font
 • Minek csókolni csukott szemmel. Miért nem lehet nyitott szemmel csókolni

Sok tiltakozást és felháborodást váltott fogyhatsz csókolózva az egész világon, mivel egy thaiföldi meleg pár képviselői telepítették.

Ekkahai Tiranarat 44 éves biztonsági tiszt és Laksana 33 éves háziasszony 58 órán, 35 percen és 58 másodpercen át csókolóztak! A rekord tulajdonosai szerint fogyhatsz csókolózva döntöttek, hogy részt vesznek ezen a "maratonon" nem annyira hírnév és díjak miatt a győztesek 2 gyémántgyűrűt és dollárt kaptakhanem azért, hogy még egyszer hangsúlyozzák a családi értékek és a szeretet fogyhatsz csókolózva minden ember életében.

És mégis megtalálhatók, és nagy számban, de a lényeg az, hogy ezek a válaszok nem képesek teljes és megbízható választ adni.

Február Amit a csókról sosem tudtál — meghökkentő tények Vajon lehet egy nőnek orgazmusa csókolózás közben? Egy középkori írás szerint igen.

Végül is a mai leghosszabb csók, holnap elveszhet ugyanazok a középszerű simogatások között. Ebben a cikkben tágabban szeretnénk megvizsgálni ezt a problémát, és végigjárni a nyúl lyukat. Valószínűleg nem mindenki gondolkodott azon, miért kellene egyáltalán rekordokat felállítania ebben a meglehetősen intim szférában. Amikor az emberek a csókra gondolnak, sokféle változat jut eszembe, például francia, japán vagy szellős.

fogyhatsz csókolózva halifax fogyás támogatások

Néhány fiatal megosztja barátaival, azzal dicsekedve, hogy olyan sokáig csókolóztak, hogy a pepsi max segít a fogyásban volt. Furcsa, de néhány polgárt nagyon érdekel csókok időtartama Talán abban rejlik a válasz, hogy mindannyian tudat alatt összekapcsoljuk e szeretet időtartamát és a partner kölcsönös szeretetének erejét.

Adja hozzá hasznos, sőt néhol informatív internetes szótár webhelyünket könyvjelzőihez, hogy időnként felkeressen minket. Mielőtt azonban folytatnám, szeretnék felhívni néhány érdekes hírt intim témákról.

Például mit tegyek, ha nem fogyhatsz csókolózva csókolózni; megtanulják, hogyan kell először csókolózni; mit lehet mondani a Szokatlan csókokról; mi ő az első csók stb. Tehát folytassuk Leghosszabb csók? Leghosszabb csók- a mai napig a rekord Ekkahai Tiranarat biztonsági őr 44 és Laksana háziasszony 33 é volt, fogyhatsz csókolózva 58 órát, 35 percet és 58 másodpercet töltöttek be.

A versenyre Thaiföldön került sor Sok pár megpróbál mindenféle trükköt kitalálni, hogy meghosszabbítsa ezt a vonzalmat. Egyesek például megpróbálják a lehető legnagyobb mértékben lelassítani a mozgásukat, megpróbálják fogyhatsz csókolózva az ajkak rugalmasságát, a nyelv nedvességét és a forró, időszakos légzést. Ez a cselekvés nagyon szórakoztató, és valószínűleg ezért emelik egyes költők és írók az egekbe.

A leghosszabb csók világrekordja. A világ leghosszabb csókja. Csókolj és fogyj

És ismert brit tudósok ez egy fogyhatsz csókolózva, ha valaki tudjaamely teljes komolysággal megalapozta a csók tudományát, amely trükkös nevet kapott - filematológia. És mégis, tájékoztatásul az ENSZ-ben körülbelül húsz évvel ezelőtt létrehozták az úgynevezett Csók Napját ben április fogyhatsz csókolózva ünneplik.

Mivel ilyen sok figyelmet fordítanak az ilyen típusú emberi tevékenységre, nem meglepő, hogy a fogyhatsz csókolózva csókért folytatott verseny ennyire népszerű volt.

És a rekordok, amelyeket észrevehető gyakorisággal kezdtek felállítani, végül a tekintélyes közönség figyelmébe kerültek. Ma sok országban különféle csókversenyeket fogyhatsz csókolózva, az emberek aktívan részt vesznek rajtuk és díjakat kapnak. Ha azonban úgy gondolja, hogy az időtartam rekordja bármit is jelent egy kapcsolatban, akkor nagyot téved. Vegyük például az fogyhatsz csókolózva rekordokat, az Egyesült Államokból, Chicagóból érkező fiatalokat.

Ők állították elsőként a világrekordot 17 nap 10 óra 30 perc, utána kórházba küldték őket. Mint kiderült, súlyosan kimerültek. Az emberek nagyon fáradtak voltak, mert a szabályok szerint csak napi 2 órára lehetett őket megszakítani. Azonban úgy döntöttek, hogy óránként öt percig pihennek, mivel könnyebb volt kielégíteni a test minden igényét.

Miután elbocsátották őket a kórházból, azonnal elváltak, valószínűleg szoros kapcsolatban álltak még a legjobb és legvonzóbb emberrel is, negatív nyomokat hagyva a pszichében.

Súlycsökkentő állásinterjú senki más nem merte megismételni vagy meghaladni az eredményüket. Ennek a lemeznek a címe: " leghosszabb csók a szárazföldön". Van még egyfajta verseny, amely összhangban áll a fent említett rekorddal, az fogyhatsz csókolózva " leghosszabb folyamatos csók a szárazföldön".

A szabályok egyértelműen kimondják, hogy ahhoz, hogy győztessé válhasson, meg kell csókolnia anélkül, hogy kinyitná ajkait. Sőt, ebben a kellemes folyamatban megengedett, hogy együtt WC-re menjen és szívószálon keresztül itasson vizet.

Igen! A csókolózás fogyaszt

Ma, mint a fent említettek szerint a nyilvántartást egy hétköznapi thaiföldi párról vezetik 58 óra, 35 perc és 58 másodperc. A levegőben csókolózni azonban nem különösebben nehéz, ha összehasonlítja ezt a folyamatot a víz alatti simogatással.

 • Gyors fogyókúrás tippek 10 nap alatt
 • Amikor az ajkak összeérnek… - jobbanvagyok.hu magazin
 • A vaping segítségével fogyni
 • Ezért egészséges a csókolózás | nlc
 • 3 ok, ha nem fogysz hasból, pedig te mindent megtettél

Ezért bemutatok még egy jelölést - " víz alatti csókok". Ehhez két olyan embert kell találnia, akik képesek sokáig visszatartani a lélegzetüket a víz alatt. Annyira ki tudták tartani a víz alatt 3 perc és fogyhatsz csókolózva másodperc. Ne felejtsd el, hogy arra is remek lehetőséged van, hogy az egész világnak nyilatkozhass. A lényeg a kitartás és a vágy, valamint egy megértő partner, akit nem zavarnak össze az átmeneti nehézségek.

A thaiföldi embereket ritkán látják csókolózni.

 1. A gyors anyagcsere fogyást okoz
 2. 10 hatékony fogyókúrás tipp
 3. Az egész világon július 6-án ünnepeljük a Csók Világnapját.
 4. Tragikus hír érkezett: hetek alatt legyőzte a gyilkos kór a népszerű színészt — Még csak 44 éves volt, szerelme kezét fogva ment el Egy amerikai kutatás szerint mintegy tíz százalékos súlyveszteség igen jó hatással van a szexuális életre.

Se az utcán, se a moziban. Még egy esküvőn is egy arccsók felháborodást vált ki a sokkolt vendégek körében. Hagyományaik szerint a csók intim ügy, amelyet a kíváncsi szemek nem tudnak elérni.

A thaiföldi csók vagy a "hom gam" meglehetősen szelíd arcon szippantás. A Ripleys hiszi fogyhatsz csókolózva sem Pattaya A versenyen kínált italok víz, kávé, tej és gyümölcslé voltak.

Inni lehet őket egy szívószálon keresztül, miközben még mindig csókolózunk. Milyen volt A verseny vasárnap reggel 6 órakor kezdődött, és a győzteseket kedd késő este hirdették ki. Vagy házaspárok, vagy komoly szándékú párok vehettek fogyhatsz csókolózva. A zsűri ellenőrizte a házassági anyakönyvi kivonatok és a szülők leveleinek meglétét, amelyek igazolják, hogy a srác és a lány már régóta járnak.

Szeretkezz és fogyj!

A versenyzők enni, inni és WC-t használhattak, feltéve, hogy nem hagyták abba az ölelést és az ajkaik nem szakadtak szét. A maraton stábja ezt követte.

Tilos volt ülni és aludni. Bár sokak számára egy ilyen esemény mosolyt csalhat, ez nem könnyű megpróbáltatás. Az egyik résztvevő fél órával a verseny kezdete után még az eszméletét is elvesztette.

fogyhatsz csókolózva egészséges fogyás weboldalak

A maratonon 14 pár vett részt, köztük egy körülbelül 70 éves házaspár. A rendezvény szervezői bejelentették, hogy a maraton célja a szeretet erejének és valódi értelmének bemutatása, mert nagyon nehéz ilyen hosszú ideig kiállni: a pároknak támogatniuk kell egymást, és segíteniük kell a testi nehézségek leküzdésében.

Szeretkezz és fogyj! - Blikk

A csókmaratont lírai kompozíciók kísérték. Sok pár táncolt néhányan mezítláb. A jóga pózai segítettek az egyensúly fenntartásában. Nyertesek A bangkoki férj és feleség, Ekkashi és Laksana Tiranarat lettek a leghosszabb csókmaraton győztesei. Csókjuk 58 órán, 35 percen és 58 másodpercen át tartott.

A leghosszabb csók világrekordja. A világ leghosszabb csókja. Csókolj és fogyj

Fáradtan és kimerülten alig tudtak mosolyogni, amikor 50 baht fogyhatsz csókolózva gyémántgyűrű díjat és baht pénzdíjat adtak át nekik. A pár elismerte, hogy a szervezők ajándéka többet jelent számukra, mint a "világ legtöbbet csókolózó" címe.

Ráadásul nyilvántartásuk nem jelenik meg azonnal a Guinness-rekordok könyvének oldalain, mivel a kiadvány képviselői előzetes ellenőrzést igényelnek. Ekkashi és Laksana megdöntötte a thaiföldi fogyhatsz csókolózva házaspár leghosszabb csókjának korábbi rekordját ben, bár teljesítményüket hivatalosan nem rögzítették. A Guinness-könyvben a korábbi rekord a német szerelmeseké, akik ben 32 órán, 7 percen és 14 másodpercig csókolóztak.

Események Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz-e vagy sem, meglehetősen könnyű elkapni a Valentin-nap általános légkörét. Sok pár ezen a napon úgy dönt, hogy nagyszabású módon ünnepli a Valentin-napot, ezzel a legromantikusabb világrekordokat állítva fel.

A leghosszabb csók Férj és feleség Ekkachai Ekkachai és Lakshana Tiranarat Laksana Tiranarat csatlakozott az ajkukhoz a leghosszabb csók során, amely 46 óra 24 percig tartott, hogy megünnepeljék a Valentin-napot, ezzel megdöntve az új Guinness-világrekordot. A pár részt vett a es thaiföldi versenyen, ahol hét pár verte meg a korábbi es világrekordot, amely 32 óra 7 perc volt.

A leghosszabb csók a víz alatt A rekord felállításához két olyan emberre van szükséged, akik elég szívósak ahhoz, hogy hosszú ideig visszatartják a lélegzetüket. Olaszok Michelle Fukarino Michele Fucarino és Eliza Lazzarini Elisa Lazzarini pont olyan merésznek bizonyult, akik 3 perc 24 másodpercig csókolózhattak a víz alatt. A legdrágább csók Sharon Stone rajongó vagy? Valószínűleg nem olyan buzgó, mint Johnny Rimm Joni Rimmaki egy nagy csomót, 50 dollárt rontott ki egy színésznővel való csókért.

A legtöbb víz alatt kötött egyidejűleg kötött házasság Valentin-napon, A víz alatti esküvői szertartás sok turistát vonz, akik minden évben Valentin-napon gyűlnek össze, hogy megpecsételjék víz alatti uniójukat. Leghosszabb ölelés Furcsának tűnik, de a világ leghosszabb ölelése egy nappal rövidebb volt, mint a leghosszabb csók. Leghosszabb ölelés maraton Tudta, hogy január e a nemzeti ölelés napja?

Hat egyesült fogyás tejsavó vélemények pár pontosan tudta, amikor megdöntötték a leghosszabb ölelésmaraton rekordját, amely 24 órán át 44 percig tartott, bár két pár kiesett a maratonból, amikor átengedte ölelését. Miben különbözik az ölelés maraton a szokásos ölelésről, kérdezed?

Az egyetlen különbség fogyhatsz csókolózva, hogy a maratoni futóknak óránként 5 perces szünetet engedélyeznek enni és mosdóba menni. Legnagyobb csoportos ölelés Ha nem akar sokáig ölelni egy embert, akkor mindig részt vehet egy nagy ölelésben. A jelenlegi rekordot 10 pár tartja, akik A legtöbb ölelés naponta Akik a legszeretőbbek, megpróbálhatnak minél több embert megölelni egy 24 órás időszak alatt.