Az agy vitaminja: B8 vitamin (kolin)

B8 fogyás, B8 fogyáshoz

b8 fogyás fogyás homokos utah

Egyes vitaminok és ásványi anyagok bevitelének fontosságáról nap mint nap hallunk, b8 fogyás például a sokat emlegetett C-vitamin vagy a fogyásban is segítséget nyújtó kálium. Pedig vannak sokkal kevésbé ismert anyagok is, amelyekről bár nem sok szó esik, nagyban meghatározzák az egészséget és a fogyókúrát.

Fogyás Beindító Tudásanyag bemutatása

A B8-vitamint más néven kolinnak nevezik. Olyan vízben oldódó vegyületről van szó, ami kis mértékben található meg az emberi szervezetben, így pótlásáról - élelmiszerek révén - mindenképp gondoskodni kell.

Hogyan segíti a fogyást a kolin?

b8 fogyás fogyás tó jackson

A kolin a lipidek szállításában, valamint az idegsejtek és izmok közötti ingerületátvitelben játszik fontos szerepet. Emellett megakadályozza a koleszterin felhalmozódását az erekben, mert emulgeáló tulajdonságának köszönhetően megnehezíti annak lerakódását.

b8 fogyás zsírégető nyomkeverék

A b8 fogyás ugyanakkor szerepe van a memória és az izommozgásért felelős idegek működtetésében, a vérnyomás csökkentésében, valamint megakadályozza a zsírok lerakódását a májban. Hiánya a májsejtekben fölöslegesen felhalmozódott és raktározódott zsírsejteket eredményezhet, amely zsírmáj kialakulásához vezethet, és mivel a kolin  támogatja az izmok teljesítményét  edzés közben azáltal, hogy a mozgató idegsejteknek jeleket küld, nélküle az izomvesztéshez is hozzájárulhat.

A B8-vitamin májra gyakorolt hatása miatt elégtelen mennyisége esetén a méregtelenítő folyamatok, ezáltal az anyagcsere lassulása b8 fogyás.

b8 fogyás férfi karcsúsító alsóing a boltban

Ha elegendőt viszel be belőle, az nagy segítség a szervezet számára.